Vitalio Start 110 & Comfort 110 kolekcije

Nadogradite svoje iskustvo tuširanja

 

Nema mnogo problema koje topli, opuštajući tuš ne može da reši:
— naporan, stresan dan na poslu?
— znoj nakon napornog treninga u teretani?
— želja da se izgubite u vlastitim mislima?

Ali šta ako ovo iskustvo tuširanja može biti još bolje nego što već zamišljate? Šta ako biste mogli da izaberete mlaz vode koji odgovara vašem trenutnom raspoloženju? Ovde se pojavljuje GROHE Vitalio. Za dva nova modela Grohe, Vitalio Start 110 i Comfort 110, tuširanje nikada neće biti isto.

 

 

Vitalio 110

 

 

Predstavljamo nove tuš ručice iz Vitalio asortimana

U potrazi ste za novom tuš ručicom koja garantuje da nikada nećete hteti napustiti svoju tuš kabinu? Došli ste na pravo mesto. Ovi novi Vitalio ručni tuševi dostupni su u dva dizajna, okruglom Vitalio Start 110 i četvrtastom Vitalio Comfort 110, oba sa prednjom stranom u elegantnoj crnoj boji.

 

 

Vitalio 110

Vitalio 110

 

Modeli dolaze sa integrisanom SmartSwitch funkcijom, koja vam omogućava da se krećete između čak tri mlaza samo vrškom prsta.

Bez obzira na to koliko su vam ruke mokre i klizave, SmartSwitch diverter na stražnjoj strani može se sa lakoćom koristiti tako da za kratko vremene imate željeni mlaz.

Ručni tuševi dostupni su u tri varijante, od kojih neke nude 1, 2 ili 3 tipa mlaza.

 

Poboljšanje svakodnevice pomoću pametnih funkcija

 • Vitalio 110

  Opcije štednje vode

  Smanjena potrošnja vode bez uticaja na performanse.

 • Vitalio 110

  Univerzalan spoj

  Standardni navoj za jednostavno povezivanje sa crevom za tuširanje.

 • Vitalio 110

  SpeedClean

  Silikonske mlaznice protiv kamenca za lako čišćenje i održavanje.

 • Vitalio 110

  ShockProof

  SIlikonski prsten za zaštitu tuša od pada ili udarca.

 

 

Jednostavna instalacija s QuickGlue

Iako imate mogućnost da kupite Vitalio Start 110 i Comfort 110 odvojeno, možete kupiti i set kao što je Vitalio Start 110 s tuš šipkom i 3 mlaza ili Vitalio Comfort 110 set sa zidnim držačem sa 3 mlaza, tako da se ne morate stresirati pokušavajući da nađete odgovarajući proizvod.

Ne morate da brinete o tome kako ćete ga pričvrstiti jer se jednostavno može pričvrstiti na zid. Ako tražite alternativni način da pričvrstite šipku na zid, QuickGlue Set S možete kupiti zasebno. GROHE QuickGlue Set S je deo QuickFix-a i omogućava vam da zalepite proizvod na zid. Ako treba da uklonite šipku ili držač, to možete učiniti bez ostavljanja tragova.

 

Vitalio

 

 

QuickFix obećanje

QuickFix nije samo za tuš šipke i zidne držače. Mnogi GROHE proizvodi mogu se ugraditi za kratko vreme zahvaljujući ovom korisnom, inovativnom rešenju. QuickFix se sastoji od tri dela: QuickTools, QuickGuides, i QuickVideos. Šta vam je još potrebno za jednostavnu, brzu i, pre svega, uspešnu ugradnju?

 

Vitalio 110

*Imajte na umu da QuickGlue treba da se kupi zasebno

 

Davno su prošli dani izbegavanja bilo kakvog „uradi sam“ projekta u kupatilu iz straha da ćete nešto da slomite. Bez obzira na vaš nivo veština ili alata, QuickFix paket je sve što vam je potrebno za izvođenje sopstvenih „uradi sam“ projektata. U GROHE želimo da vam pružimo samopouzdanje koje vam je potrebno za uspeh i zato smo razvili praktično QuickFix rešenje.

Sa svim sjajnim karakteristikama i izborom dizajna koji Vitalio nudi zajedno sa jednostavnim procesom ugradnje, zaista nema razloga da ne iskoristite ovu priliku. Već godinama želite novu tuš ručicu, tako da je sada vaša šansa.

 

Povezane teme