Sve o QuickTools

Lakše je nego što mislite!

QuickFix nudi više od forme i funkcije. Nudi jednostavnost. Naši iznenađujuće jednostavni proizvodi dolaze s jednostavnim instalacijskim rešenjima. Osvežite svoju kuhinju ili kupatilo s baterijama ili dodacima u oblicima i veličinama kako bi se s lakoćom uklopili u sve stilove.

01

QuickTool

za tuš bateriju
02

Glue or Screw

za galanteriju, tuš šipke i zidne držače
03

QuickMount

za kuhinjske česme
04

QuickSpanner

za zidne termostate i mešačeGlue or screw


QuickTool — za baterije u kupatilu

QucikTool je specijalno dizajniran višenamenski 3u1 alat koji pomaže jednostavnoj instalaciji vaše nove QuickFix slavine za kupatilo.
Glue or screw


QuickMount — za kuhinjske česme

QuickMount je naš specijalno dizajniran jednostepeni sistem za postavljanje QuickFix kuhinjske česme za sudpoeru lako i bez potrebe za dodatnim alatima. 
Glue or screw


QuickSpanner — za zidne termostate i mešače

QuickSpanner je pametan multifunkcionalan alat za sve nadžbukne proizvode koji se postavljaju na zid kao što su termostati za tuš/kadu i mešači. Kombinuje dva tipa ključa za ugradnju i pametni otvarač za podešavanje temperature i protoka vode prema vašim ličnim potrebama. Sve što vam je potrebno za instalaciju i negu.

 

 

Glue or Screw

 

1. Galanterija:

Savršeno za svaku tuš šipku ili kupatilo općenito, možete pronaći odgovarajuću galanteriju koja se takođe može lepiti. Za lako i čvrsto pričvrščivanje, nabavite komplet lepka. Nije potrebno bušenje rupa. Ne ostavlja tragove na vašem zidu, čak i ako želite ponovo da izvršite promene.

QuickTools

 

2. Za tuš šipke i zidne držače

Sa našim proizvodima imate izbor da ih zalepite ili pričvrstite na mesto. Ako odlučite da zalepite, jednostavno kupite komplet lepka koji se prodaje zasebno i postići ćete savršeno čvrsto pričvršćivanje, ali bez potrebe za bušenjem rupa. Želite ponovo da promenite? Naše rešenje koje se lako uklanja ne ostavlja trag na vašem zidu.

QuickTool

Povezane teme