Renovisanje kuhinje Urbana džungla

Urbana džungla – Kuhinja

Trend beleške

Unesite lepotu spoljašnjosti uz trend dizajna urbane džungle! Uključujući biljke, prirodne materijale i zemljane boje, možete stvoriti prostor koji je energičan, ali i umirujuć. Biljke mogu da pročiste vazduh, smanje stres pa čak i podignu vaše raspoloženje. Uključujući biljke u svoj dizajn, možete stvoriti prostor koji je dobar za vaše telo i um. Štaviše, korišćenjem prirodnih materijala i ugradnjom energetski efikasnih karakteristika, možete stvoriti prostor koji je istovremeno moderan i održiv.

 

Odabir životnog stila

Dobrodošli u dom Dejvida i Majkla u urbanoj džungli! Upoznajte Dejvida i Majkla, par kreativaca koji voli wellness te se nedavno uselio u svoj stan u potkrovlju. Sa svojim drvenim gredama i kosinama, njihov šarmantni novi dom predstavljao je jedinstven dizajnerski izazov.

Ali sa svojom ljubavi prema svetlosti i prirodi, znali su da žele da unesu spoljašnjost unutra sa temom urbane džungle. U svom urbanom domu osećaju se mirno i povezano sa prirodom.

 

Nadogradnja kuhinje

Urban Jungle

 

Prva na njihovoj listi bila je kuhinja. Koristili su mnogo biljaka i „uradi sam“ detalja, poput pletiva, makramea i prirodnih materijala kako bi uneli osećaj topline i kreativnosti u prostor. Takođe su koristili zemljane boje i rustikalne, šarene tkanine i tepihe, kao i viseće biljke i začine, da dodaju dubinu i interesantnost.

 

 

Urban Jungle

Urban Jungle

 

Odabravši GROHE QuickFix Feel izvlačnu slavinu sa Starlight hromiranom površinom i GROHE Zero izolovanim unutrašnjim kanalima za vodu kako bi izbegli kontakt s olovom i niklom, uspeli su da neprimetno spoje funkciju i osećaj prirodne čistoće. Kada dođu do svojih prijatelja, uživaju u udobnosti svoje kuhinje nalik džungli, zaboravljajući na buku grada napolju.

 

 

Urban JungleUrban Jungle

Ekološki održiva priča

Proizvodi za kuhinju

Druge priče o renovisanju