Renovisanje kupatila u urbanoj džungli

Urbana džungla – kupatilo

Trend beleške

Unesite lepotu spoljašnjosti uz trend dizajna urbane džungle! Uključujući biljke, prirodne materijale i zemljane boje, možete stvoriti prostor koji je energičan, ali i umirujuć. Biljke mogu da pročiste vazduh, smanje stres pa čak i podignu vaše raspoloženje. Uključujući biljke u svoj dizajn, možete stvoriti prostor koji je dobar za vaše telo i um. Štaviše, korišćenjem prirodnih materijala i ugradnjom energetski efikasnih karakteristika, možete stvoriti prostor koji je istovremeno moderan i održiv.

 

 

Odabir životnog stila

Dobrodošli u dom Dejvida i Majkla u urbanoj džungli!
Upoznajte Dejvida i Majkla, par kreativaca koji voli wellness te se nedavno uselio u svoj stan u potkrovlju.
Sa svojim drvenim gredama i kosinama, njihov šarmantni novi dom predstavljao je jedinstven dizajnerski izazov.

Ali sa svojom ljubavi prema svetlosti i prirodi, znali su da žele da unesu spoljašnjost unutra sa temom urbane džungle. U svom urbanom domu osećaju se mirno i povezano sa prirodom.

 

 

Transformacija kupatila

 

Scandi

 

Skrenuli su pažnju na kupatilo. Oni vole da se vrate kući i nakon dugog radnog dana „resetuju“ tuširanjem u svom mirnom kupatilu. Zamenili su svoje stare slavine i pločice svežim, modernim stilovima i dodali neke tamnozelene biljke. Takođe su koristili tamno drvo i jake kontraste kako bi uneli osećaj sofisticiranosti u prostor.
Urban Jungle


Urban Jungle

 

Uz pomoć GROHE Start dodataka, kristalnih čaša sa držačem, držača za peškire, kompleta toalet četke i držača toalet papira pričvršćenih pomoću zasebno kupljenog QuickGlue lepka kako bi izbegli bušenje rupa u zidovima, uspeli su da dovrše svoju urbanu oazu.   
Urban Jungle
Urban Jungle


Rezultat je dom koji je istovremeno lep i funkcionalan, sa jedinstvenim dizajnom inspirisanim prirodom koji donosi osećaj mira i opuštanja. Ako tražite „uradi sam“ projekat koji će vašem domu dodati karakter i šarm, razmislite o toem da krenete Dejvidovim i Majklovim stopama te unesete stil urbane džungle u svoj dom.

>Proverite priču o renovisanju kuhinje

Ekološki održiva priča

Proizvodi za kupatilo

Druge priče o renovisanju