Skadni Renovisanje kuhinje

Skandi – Kuhinja

Trend beleške

Sa svojim elegantnim dizajnom, ali ugodnom estetikom, skandinavski dizajn je savršen za svaki moderan dom. Od modernog i funkcionalnog nameštaja do sjajnih boja i prirodnih elemenata, ovaj stil može da podigne svetlost i privlačnost svakog prostora. To znači da možete da kreirate savršen osobni prostor bez da trošite mnogo novaca ili vremena na složena renovisanja. Uz nekoliko jednostavnih promena, svoj dom možete da pretvorite u modernu oazu.

 

 

Odabir životnog stila

Upoznajte Lenu i Davida. Mladi par tek se uselio u svoj novi stan u zgradi iz 60-ih u pratnji svog čupavog drugara, psa Maksa. Kada su prvi put ušli u svoj novi dom, ustanovili su da je prostor pomalo dosadan i da je potrebno nešto da ga se uredi. Tako je počelo njihovo eksperimentisanje sa skandinavskim stilom.

 

 

 

Nadogradnja kuhinje

 

Scandi Kitchen

 

Počeli su u kuhinji, dodajući drvene police i ručkice, i mnogo zabavnih detalja, kao što je interesantni tepih geometrijskog uzorka. Dodali su blještavilo boja kroz elemente kao što su stolica i kabl za lampu, dok su naglasili umirujuće bledo i prirodno drvo.

 

 

Scandi Kitchen

 

Scandi

 

Ali kuhinja nije samo dodatak, potreban joj je i funkcionalan prostor. Pored mnoogo mogućnosti za pohranu, bila im je potrebna i slavina koja najbolje odgovara u vidu dizajna, konstrukcije i rada.

Izabrali su GROHE QuickFix Start Edge kuhinjsku slavinu jer je savršeno ispunjavala te kriterijume. Visok C izliv sa dometom okretanja od 360 stepeni i dugotrajnom kromiranom površinom omogućili su praktičnost i trajnost - te jednostavan stil koji su tražili. Još bolje, jer je to QuickFix proizvod, otkrili su da je iznenađujuće lako da ga sami postave, zahvaljujući QuickMount sistemu za ugradnju, super jednostavnom QuickGuide-u koji svako može da razume i QuickVideo-m lakom za praćenje koji su deo QuickFix paketa.  

 

 

Scandi Kitchen
Scandi Kitchen

 

Rezultat? Svetao i prozračan prostor u kojem vole da kuvaju i uživaju.

> Proverite priču o renovisanju kupatila

 Ekološki održiva priča

Proizvodi za kuhinju

Druge priče o renovisanju