Skandi renovisanje kupatila

Skandi – Kupatilo

Trend beleške

Sa svojim elegantnim dizajnom, ali ugodnom estetikom, skandinavski dizajn je savršen za svaki moderan dom. Od modernog i funkcionalnog nameštaja do sjajnih boja i prirodnih elemenata, ovaj stil može da podigne svetlost i privlačnost svakog prostora. To znači da možete da kreirate savršen osobni prostor bez da trošite mnogo novaca ili vremena na složena renovisanja. Uz nekoliko jednostavnih promena, svoj dom možete da pretvorite u modernu oazu.

 

 

Odabir životnog stila

Upoznajte Lenu i Davida. Mladi par tek se uselio u svoj novi stan u zgradi iz 60-ih u pratnji svog čupavog drugara, psa Maksa. Kada su prvi put ušli u svoj novi dom, ustanovili su da je prostor pomalo dosadan i da je potrebno nešto da ga se uredi. Tako je počelo njihovo eksperimentisanje sa skandinavskim stilom.

 

 

Transformacija kupatila

 

Scandi

 

Prešli su u svoje kupatilo, gde su ugradili prirodne elemente poput drvenog ormarića. Čiste linije i jednostavna paleta boja čine prostor umirujućim - savršeno utočište nakon dugog dana.Scandi

 

ScandiGROHE QuickFix asortiman nudio je sve šta im je potrebno. Česma Start Edge u S veličini s dugotrajnom završnom obradom i tehnologijom za uštedu vode bila je elegantna i ekološki im prihvatljiva. A zahvaljujući QuickTool-u i QuickGuide-u koji dolaze u kutiji s proizvodom te QuickVideo-u kojem se lako pristupa, ustanovili su da je „uradi sam“ projekat jednostavan. Što se galanterije tiče, Start asortiman ima odgovarajući dozator sapuna i toalet četki, plus Start Cosmopolitan prsten za peškire i držač toalet papira, a oni svi mogu ili da se zalepe ili fiksiraju na zid. QuickGlue lepak prodaje se zasebno, a ujedno označava da nema potrebe za bušenjem rupa u pločicama ili zidovima. Osim toga, easy-off obećanje znači da lepak neće ostaviti tragove ukoliko se odlučite nešto menjati.   Scandi
Scandi


Ali nemojte samo da verujete Leni, Davidu ili Maxi na reč - pokušajte integrisati skandinavski dizajn u svoj sledeći „uradi sam“ projekat, zajedno s GROHE QuickFix proizvodima. Bićete zapanjeni kako možete lako transformisati prostor te ga učiniti više kućnom atmosferom.

> Proverite priču o renovisanju kuhinje
Ekološki održiva priča

Proizvodi za kupatilo

Druge priče o renovisanju