Čist minimalizam renovisanje kuhinje

Čist minimalizam – Kuhinja

Trend beleške

„Manje je više“ – to je filozofija čistog minimalizma. Ovaj stil poznat je po čistim linijama, neutralnim paletama boja i fokusu na funkcionalnost.

I to nije samo trend - to je način života. Uključujući čiste, jednostavne linije i neutralnu paletu boja, možete stvoriti miran i spokojan prostor koji je i funkcionalan i lep.

U današnjem užurbanom svetu, svi žudimo za malo mira i tišine. Sa čistim, minimalističkim dizajnom možete stvoriti prostor bez neredakoji vam omogućava da se opustite i uživate.

Minimalistički dizajn nije samo moderan, već može biti i održiv. Korišćenjem manje materijala i ugradnjom energetski efikasnih funkcija, možete stvoriti prostor koji je istovremeno moderan i održiv.

 

 

Odabir životnog stila

Dobrodošli u dom Džona i Meri, šezdesetogodišnjeg para koji se nedavno uselio u svoj stan iz snova u potpuno novoj zgradi. Kao večni minimalisti, bili su oduševljeni što su imali priliku da počnu iznova i stvore prostor koji savršeno odražava njihovu ljubav prema eleganciji i jednostavnosti. Obojica veruju da je manje više i da dobro osmišljen prostor treba da bude uredan i funkcionalan. 

 

 

Nadogradnja kuhinje

 

Clean Minimalistic

 

Kada su se uselili, Džon i Meri su znali da će njihova kuhinja biti glavni prioritet. Odlučili su se za čiste, zatvorene elemente nameštaja sa vrlo malo dekoracije, birajući pritom crnu, belu i sivu boju. Elegantne, glatke površine ormara i polica savršeno su odgovarale njihovom modernom, minimalističkom stilu.

 

 

Clean MinimalisticClean Minimalistic

 

U potrazi za savršenom slavinom, GROHE QuickFix Start kuhinjska slavina u mat crnoj boji i izvlačnom funkcijom - što čini niz kuhinjskih dodataka mnogo praktičnijim - bila je odlična opcija. 

Iznenađujuće im je lako da sami montiraju svoju novu Start slavinu. Pošto se radi o QuickFix proizvodu, dolazi sa QuickMount sistemom te super jasnim QuickGuide-om i QuickVideo-m koji mogu da pomognu pri ugradnji. Džon i Meri bili su zadivljeni koliko je to sve jednostavno bilo.

 

 

Start kitchen tap in matte blackStart kitchen tap in matte black

                            > Proverite priču o renovisanju kupatila

Ekološki održiva priča

Proizvodi za kuhinju

Druge priče o renovisanju