Čisto minimalističko renovisanje kupatila

Čisti minimalizam – Kupatilo

Trend beleške

„Manje je više“ – to je filozofija čistog minimalizma. Ovaj stil poznat je po čistim linijama, neutralnim paletama boja i fokusu na funkcionalnost.

I to nije samo trend - to je način života. Uključujući čiste, jednostavne linije i neutralnu paletu boja, možete stvoriti miran i spokojan prostor koji je i funkcionalan i lep.

U današnjem užurbanom svetu, svi žudimo za malo mira i tišine. Sa čistim, minimalističkim dizajnom možete stvoriti prostor bez neredakoji vam omogućava da se opustite i uživate.

Minimalistički dizajn nije samo moderan, već može biti i održiv. Korišćenjem manje materijala i ugradnjom energetski efikasnih funkcija, možete stvoriti prostor koji je istovremeno moderan i održiv.

 

 

Odabir životnog stila

Dobrodošli u dom Džona i Meri, šezdesetogodišnjeg para koji se nedavno uselio u svoj stan iz snova u potpuno novoj zgradi. Kao večni minimalisti, bili su oduševljeni što su imali priliku da počnu iznova i stvore prostor koji savršeno odražava njihovu ljubav prema eleganciji i jednostavnosti. Obojica veruju da je manje više i da dobro osmišljen prostor treba da bude uredan i funkcionalan.  

 

 

 

Transformacija kupatila

 

Clean Minimalistic 

Džon i Meri su bili odlučni po po pitanju minimalističkog stila u svom domu. Odabrali su sličnu suzdržanu paletu boja i dodali diskretno osvetljenje te moderne pločice.Clean Minimalistic

 

Clean MinimalisticStart baterija za kadu u mat crnoj boji predstavlja savršen stil i ima funkciju uštede vode koja to podržava. Kao QuickFix proizvod, to je bio i iznenađujuće jednostavan „uradi sam“ posao za ugradnju, zahvaljujući praktičnom QuickTool-u i QuickGuide-u u paketu koji je jednostavan za praćenje. Postojao je i onlajn QuickVideo za dodatne savete. Zaržali su mat crnu tem,u koja prolazi kroz dodatnu galanteriju, držač peškira, držač toalet papira, sve fiksirano na mestu sa QuickGlue lepkom koji se prodaje zasebno, tako da nema bušenja ili ružnih rupa, i jednostavno se uklanja ne ostavljajući tragove zahvaljujući easy-off značajki. Start tipka, takođe u mat crnoj obradi i sa istim energetskim funkcijama bila je odličan dodatak uz funkcionalnost i dugotrajnu Start slavinu.

Džon i Meri su bili oduševljeni kako se GROHE QuickFix proizvodi besprekorno ukapaju u njihovo kupatilo, upotpunjujući izgled kojem su težili.   

 

Na kraju, dom Džona i Meri je svedočanstvo o moći čistog minimalizma. Od njihove kuhinje do kupatila, svaki je element pažljivo odabran da stvori prostor koji je istovremeno funkcionalan i vizuelno zadivljujuć. Ako razmišljate o projektu „uradi sam“ za poboljšanje svog doma i želite da kreirate prostor koji je bezvremenski i šik, razmislite o minimalističkom stilu. Uz pomoć GROHE QuickFix proizvoda u mat crnoj boji, nikada nije bilo lakše stvoriti dom koji je tolik olep koliko i pratkičan.

> Proverite priču o renovisanju kuhinje
Ekološki održiva priča

Proizvodi za kupatilo

Druge priče o renovisanju