Glue or Screw tuš šipke i zidni držači

Osvežite svoje kupatilo s GROHE QuickFix. Jednostavna instalacija tuša - vaš način!

Stvaranje savršenog prostora za tuširanje u vašem kupatilu nikada nije bilo lakše zahvaljujući GROHE QuickFix inovativnoj Glue or Screw tuš šipki i zidnom držaču koje možete sami da instalirate bez napora. Bez obzira da li više volite da koristite tradicionalni pristup montiranja u zid ili se odlučite za metod fiksiranja lepkom, mi ćemo vas popratiti. Sve naše GROHE QuickFix tuš šipke i držači* mogu se brzo i lako pričvrstiti - jednostavno ih ugradite na svoj način!

*Nije za Vitalio SmartActive tuš šipku niti podesive tuš držače

 

Tajna savršenog iskustva tuširanja počinje jednostavom instalacijom  

Instalacija GROHE QuickFix Glue or Screw tuš šipke i fiksnog držača je laka i jednostavna. Možete birati između dvije opcije - lepljenje ili bušenje.

 

Shower
 

Samo lepak!

Ako tražite jednostavan i zgodan način da instalirate tuš šipku ili zidni držač bez dabušite zid, GROHE QuickFix inovativna metoda fiksiranja lepkom je savršeno rešenje, jer nisu potrebni posebni alati. Naši GROHE QuickGlue setovi S1 i S2 dostupni su za kupovinu i dolazesa svime što vam je potrebno za instalaciju. Proces je vrlo jednostavan i lak. Izaberite naš GROHE QuickGlue Set S1 za ugradnju zidnih držača, ili GROHE QuickGlue Set S2 za tuš šipke. Uklanjanje je takođe jednostavno i garantuje da na vašim zodivma neće biti štete, što ga čini idealnim rešenjem za svakoga ko iznajmljuje ili jednostavno ne želi da ostavlja tragove na zidovima kupatila.

 

Zabušite u mesto!

Alternativno, GROHE QuickFix Glue or Screw asortiman tuš šipki i zidnih držača takođe može da se ugradi u zid bušenjem. Vijci su uključeni, što olakšava ugradnju. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti bezbedno pričvršćena na zid.

Za dodatnu podršku pri instaliranju možete koristiti naše QuickVideos. Koristite ih lako skeniranjem QR koda koji se nalazi na kutiji. Pored toga, naši QuickGuides nude podršku korak po korak kao dopunu vašeg procesa instalacije, osiguravajući da ga završite sa samopouzdanjem.

 

Glue or Screw tuševi

 

Kako jednostavno zalepiti tuš šipke i zidne držače na mesto

GROHE QuickGlue je veoma prilagodljiv lepak koji se može koristiti na širokom spektru površina, uključujući mermer, beton, plastiku, metal, staklo, kamen i pločice. Mešutim, vađno je napomenuti da ne preporučamo korišćenje GROHE QuickGlue na određenim materijalima kao što su tapete, gipsani premazi i PE, PP, PTFE materijali.

 

Glue or screw

 

 


Zahvaljujući GROHE QuickFix Glue or Screw tuš šipci nikada nije bilo tako lako da sami instalirate svoju kupaonsku galanteriju. Pogledajte video da biste se uverili koliko je iznenađujuće jednostavna instalacija.

 


Shower


Jednostavna instalacija tuša  

Podignite svoje kupatilo u luksuznu oazu pomoću GROHE QuickFix Glue or Screw asortimana. Pored toga, naša GROHE QuickFix dodatna oprema je takođe lepljiva, što uključuje proizvode poput kuke za ogrtače i držače toalet papira. Pošto se oni slažu sa tuš šipkama i zidnim držačima, možete ih lepo ukomponirati u vaš prostor. Imamo čitav niz dizajna, stilova i boja koje možete da birate.

Pored dodataka, imamo i slavine za kupatilo kao i kuhinjske koje dolaze sa našim inovativnim GROHE QuickFix rešenjem za instalaciju. Ovi proizvodi dolaze sa svime što vam je potrebno u jednoj kutiji za instalaciju bez problema, tako da možete sami da preuredite svoje kupatilo, bez obzira na vaše veštine! Nudimo i petogodišnju garanciju, osiguravajući vam mir.
Preuredite svoje kupatilo već danas pomoću GROHE QuickFix Glue or Screw tuša i instalirajte na svoj način!

 

Povezane teme