Glue or Screw kupaonski dodaci

GROHE QuickFix dodaci za kupatilo koji se lako postavlja, izbor je na vama!

Preobrazite svoje kupatilo bez napora uz naš novi asortiman kupaonskih dodataka GROHE QuickFix Glue or Screw. Recite zbogom svom zastarelom i dosadnom kupatilu, jer naša moderna dodatna oprema koja se lako instalira pruža rešenje bez stresa da vašem prostoru date nov i osvežen izgled. Uz fleksibilnost lepljenja dodataka, neće morati da brinete o tome da ćete trajno oštetiti svoje pločice. Ovo je idealno za ljude koji iznajmljuju ili one koji vole da svoj dizan enterijera održe svežim i modernim. Iskusite fleksibilnost i lakoću korišćenja koja dolazi sa nadogradnjom vašeg kupatila pomoću GROHE QuickFix Glue or Screw kupaonskih dodataka.


Stil i boja koji odgovaraju vašem kupatilu  

Sa GROHE QuickFix razumemo da je vaše kupatilo odraz vašeg ličnog stila, zato vam nudimo izbor dodataka koji će savršeno upotpuniti vašu estetiku. Tri nove GROHE QuickFix Glue or Screw linije dodatka za kupatilo su dizajnirane da zadovolje različite ukuse, a našim jednostavnim procesom ugradnje možete bez napora poboljšati izgled i osećaj vašeg kupatila. Od kukica za ogrtače i četka za toalet do dozatora za sapun i držača za peškire, imamo širok asortiman dodataka na izbor. Osim toga, možete birati između 3 boje - klasični hrom, moderni supersteel ili sofisticirani matte black kako bi se savršeno uklopili u stil vašeg kupatila. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala i dovedeni do savršenstva, ovi dodaci ne samo da će poboljšati estetiku vašeg prostora, već će i pružiti funkcionalnost koja će zadovoljiti vaše dnevne potrebe.Instalacija nikada nije bila tako laka  

Naša GROHE QuickFix Glue or Screw galanterija nudi vam izbor između lepljenja ili fiksiranja na zid, dajući vam fleksibilnost i jednostavnost koja vam je potrebna da prilagodite kupatilo svojim željama. Ako odlučite da koristite opciju lepljenja, naš GROHE QuickGlue, koji možete kupiti zasebno, ima izvanrednu adheziju i može se lako naneti. Naš GROHE QuickGlue za kupaonsku galanteriju Start, Start Cube i Start Cosmopolitan eliminiše potrebu za bušenjem ili oštećivanjem pločica. GROHE QuickGlue A1 dolazi sa lepkom u šprici i jednim adapterom za zidnu montažnu ploču.  Tako da možete da instalirate svu dodatnu opremu sa jednom montažnom pločom, kao što je naša kuka za ogrtač, držači peškira i toalet papira. GROHE QuickGlue A2 dolazi sa dva lepka u šprici i dva adaptera za zidne ploče i idealan je za ugradnju svih dodataka sa dve montažne ploče, kao što su naša šipka za peškire i staklene police.

Kako instalirati GROHE QuickFix Glue or Screw kupaonske dodatke

Naš GROHE QuickGlue je svestrani lepak koji se može koristiti na različitim materijalima uključujući pločice, mermer, beton, drvo, plastiku, metal, staklo i kamen. Međutim, ne preporučujemo korišćenje na tapetama, gipsanim premazima i PE, PP, PTFE materijalima.Glue or screw

 

Easy off

Uz Easy off, jednostavno uklanjanje ili menjanje GROHE galanterije je lako. Jednostavno sledite ove korake:

Glue or Screw za galanteriju

Lako nadogradite svoje kupatilo

Transformisanje vašeg kupatila je sada lakše nego ikad, bez obzira na vaše veštine i činjenicu posedujete li ili unajmljujete svoj dom. Uz naš asortiman kuaponske galanterije, sami možete bez napora da nadogradite svoj prostor! Takođe imamo GROHE QuickFix Glue or Screw asortiman za tuševe, koji sadrži tuš šipke i zidne držače koji se takođe mogu lako instalirati korišćenjem naše inovativne metode lepljenjem ili bušenjem. Dakle, spremni ste da kreirate kupatilo svojih snova. Pa zašto čekati? Započnite transofmraciju kupatila već danas sa GROHE QuickFix Glue or Screw!

GROHE QuickFix vam omogućava da potpuno sami nadogradite svoje kupatilo, prilagođeno vašim preferencama stila i funkcionalnosti. Da bi se laka instalacija obezbedila, svaki proizvod dolazi uz QuickGuide i QuickVideo. QuickGuides su jednostavni priručnici za instalaciju korak po korak koji dolate u svakoj kutiji i vode vas kroz proces instalacije. Ako više volite da gledate QuickVideos, prepustite se našem timu da vas provede kroz instalaciju. Jednostavno skenirajte QR-kod i gledajte naše QuickFix snimke na zahtev.

Pronađite odgovarajući GROHE QuickFix Glue or Screw dodatak za preobražaj vašeg kupatila! > 

 

Povezane teme